tirsdag 6. desember 2011

Uglelue

strikket i 100 % alpaca med dobbel tråd. Veldig myk, varm og god. Sydde på noen brune perler til øyne. Oppskriften og mønsteret fant jeg her.. Jeg strikka det som er oppgitt som barnestørrelse, og jeg syns den var tøyelig.. så om du har tenkt til å strikke den, så ville jeg strikket den i barnestørrelsen med mindre du er veldig ..ja tjukk i huet;)

Jeg valgte å strikke noen runder med vrangbord før jeg begynte på selve mønsteret.. lua satt godt, men jeg angrer litt likevel.. for jeg tenkte ikke på at toppen av lua dermed ble for stor! Så når jeg har den på så er den litt soppforma, egentlig. Kanskje jeg rekker opp til ugla og strikker på ny med litt endringer?
Det får i så fall bli en annen dag. Lua er ikke altfor stor og jeg kan fint bruke den. Kjedelig å rekke opp et prosjekt når jeg har så mange andre på gang. I morgen skal jeg kjøpe et hvitt fabelnøste.. for jeg mangla akkurat bittelitt på et nesten ferdig prosjekt! Jeg hater når det skjer og prosjektet stopper opp!2 kommentarer:

  1. Lua blei kjempefin! :) Er kjempeglad i ugler, og har sett den type ugler før, men har aldri prøvd å strikke dei. Viss det irriterar deg at den er for stor, så ville eg ha rekka opp, sjølv om det er surt, for det er jo enda surere å gå rundt med ei lue du ikkje er heilt nøgd med :P

    Ser den med for lite garn, eg var også nødt til å gå å kjøpe noko meir alpaca-garn i går til mitt prosjekt, nesten ferdig, og så var det for lite garn. Dritt! Men nå skal eg ha nok iallefall! :)

    SvarSlett
  2. Takk! Ja, det irriterer meg at den er litt stor, men jeg leker med tanken om at "hvis jeg bare blir vant til den sånn den er..." så slipper jeg å rekke opp igjen:p

    SvarSlett