torsdag 5. juli 2012

Hekla blomsterpotte

Hva bruke NORA akrylgarn til tro?

 Har kirsebærtomatspirer, blant annet, i minidrivhuset mitt på verandaen, og de trenger større plass.. Tenkte derfor at en slik brødkurv ville passe ypperlig som blomsterpotte, den er dekorativ og kan lages i hvilken størrelse man vil - og det beste er at ingen har lik !
Gikk med i underkant av tre nøster NORA akrylgarn, og jeg har en hel pose med dette garnet i ymse farger. Greit at jeg har flere spirer som trenger større plass. Jeg fant en mørk pose i poseskuffen og fylte den med jord. Mye jord. Så la jeg posen oppi kurven og pressa ut til alle kanter slik at kurven blir fylt både i bredde og høyde. Deretter gravde jeg et hull og satte spiren oppi. Videre tetta jeg igjen med jord, klappa jorda jevn og bretta det som syntes av posen på toppen ned langs med kanten.Til navneskilt har jeg bare knekt et grillspyd av tre, bretta en post-it lapp i to, skrev på "kirsebærtomat" og stifta to stifter på hver side av spydet. 


--nå bare håper jeg tomatene kommer på rekke og rad en vakker dag!


4 kommentarer:

 1. Stilig :) kjekt å dyrke egne grønnsaker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har aldri klart å dyrke noe forbi spirestadiet, men nå har jeg jo så fin potte at nå må jeg bare få det til;)

   Slett
 2. Så artig og billig ide da :) Å finne store potter kan jo være ganske så dyrt,så dette var jo en god ide! Ønsker deg en riktig god uke videre :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Billig er det absolutt.. slike store potter som selges på plantasjen osv er jo svindyre:) Og ved å hekle dem selv får man jo pottene akkurat som man vil!

   Slett