torsdag 27. september 2012

Dorthegenser

Endelig ferdig! Strikket til meg selv i fargen camel. Garnet er bestilt fra Tyrkia, 18 nøster til den nette sum av 170 kr inkl frakt! Garnet heter Ice yarn kid mohair og master alpaca. Strikket på p.7.11 kommentarer:

 1. Fin - den blir du sikkert kjempeglad for nå som det har blitt kaldt. Bestilt fra Tyrkia - spesielt....hvor fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Den er kjempegod å ha på seg:) Garnet er bestilt fra www.yarn-paradise.com Har aldri bestilt derfra før, men det var ikke noe problem, og garnet var helt greit:)

   Slett
 2. Åh, Dorthegenser! Ein slik har eg også så lyst på! Dødsfin! :) Trur eg får ønske meg garn til jul ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Har du ikke nok garn i garnskapet ditt altså?:p Du får sette det på ønskelista:)

   Slett
 3. Hei :) Jeg bare lurte på om det tok lang tid før du fikk garnet? OG hvilken størrelse har du strikket genseren i? Vurderer nemlig å gjøre samme kuppet som deg, så kan jeg strikke billig Skappel-genser i julegave til min søster som så sårt ønsker seg en! :)

  - Guro

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei:) Det tok to dager, så fikk jeg garnet levert (skulle egentlig få det levert på døra, men så var jeg ute en tur da han ringte, så jeg møtte han i sentrum og fikk garnet FØR tida:). KJAPP levering altså! Er DHL som leverer, så om du bor sentralt så har du garnet på null komma niks:) Størrelse på genseren? Hm. Jeg strikka bare det som stod i den opprinnelige oppskrifta jeg, google dorthegenser+oppskrift, så er det den "tegningen" med notater jeg har fulgt. Genseren er stor, men det skal den jo være også. God og myk! Heldig søster som får den til jul!:) Lykke til!

   Slett
 4. Jeg er helt ny i strikkeverden, tenkte å bestille garn til denne genseren fra denne nettsiden jeg også... Hvor mange bestilte du av hvert nøste? (Beklager, må bare stille dumme spørsmål... :)) 9 kid mohair og 9 alpaca?

  SvarSlett
  Svar
  1. Fra den siden selges garn bare i "pakker", ettersom jeg har skjønt. Bestilte en pakke kid mohair (der var det 8 nøster i pakka) og en pakke alpaca (var 10 nøster i pakka)... Ellers så var det omvendt, 10 nøster mohair og 8 alpaca. Husker ikke akkurat, men på nettsiden så står det hvor mange nøster det er i hver pakke, og jeg bestilte en pakke av hver. Det går ikke med 18 nøster til genseren altså! Men du får som sagt ikke bestilt mindre antall nøster enn det er i en pakke:) Billig var det jo likevel:) Lykke til!:)

   Slett
  2. Tusen takk for svar! :) Jeg finner ingen farger jeg liker så godt som inneholder kid mohair, tror du det går fint med et garn som er 70% mohair og 30% akryl...? :)

   Slett
  3. Ingen årsak!:) Jeg har ikke vært borti det garnet, men du kan sikkert bruke hvilket garn du vil:)

   Slett
 5. Kom som helt blank jeg, vet ikke hvorfor - logget inn med bruker, men blir glad for svar! :) Hilsen Åse

  SvarSlett