tirsdag 12. mars 2013

Ny Marius med rundfelling

Har brukt samme oppskrift og garn som forrige Mariusgenser med rundfelling til meg selv. Trysil superwash, i fargene hvit, brun og beige. Strikka den forrige i str M, men syns den er litt kort og stram. Jeg tenkte derfor at jeg denne gangen skulle prøve meg på en størrelse større. Denne er i str L. Jeg har ikke strikka innsving i denne og jeg har strikka den litt lenger. Nå som denne er ferdig og tørr etter vasking ser jeg jo, og kjenner, at denne egentlig er for stor. Jeg angrer på at jeg vaska den, for den passa bedre før vask. Jeg angrer på at jeg strikka str L og ikke M. Tror M hadde blitt perfekt hadde jeg bare strikka noen cm lenger bol og droppet innsvingen i livet.

Men utenom det så er jo genseren knallgod, den er fantastisk fin.. og det går fint an å bruke den! Den er bare litt vid og litt lang, men bedre med for god plass enn for liten. Og her kan jeg jo faktisk ha noen lag med klær på under også uten at det blir trangt!

Fornøyd er jeg likevel!


11 kommentarer:

 1. Kjempefin! Har ikkje sett den fargekombinasjonen før, blei riktig finfin! Eg held faktisk på med ein slik til meg sjølv nå, håpar å bli ferdig til påske, men får nå sjå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, fargekombinasjonen er jeg fornøyd med. Skal ikke skryte på meg at det var jeg som tenkte på den, var ei i klassa mi som hadde sånn genser i denne fargen, såå jeg herma:)

   Strikker du i tradisjonelle farger til deg selv? Eller vil du ikke svare så jeg må vente i spenning til påske?:p

   Slett
  2. Det blei tradisjonelle fargar denne gongen ja, har ikkje det frå før, så tenkte det var på tide ;)

   Eg strikkar min i M, men er usikker på kor lang eg skal strikke bolen og armane, har høyrt at dei er litt korte i størrelse? Kor lang strikka du din?

   Slett
 2. Kjempeflott genser. Har lyst til å strikke en til meg selv. Får se om jeg får gjort det en vakker dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) Start i dag - så er du igang;):)

   Slett
 3. Nydelig. Kor flink du er.Ble følger jeg.
  Klemz

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, så hyggelig at du vil følge meg:) Det setter jeg pris på! God helg til deg!:)

   Slett
 4. Den var fin.Ska væra litt romslege!

  SvarSlett
 5. Har brukt din som inspirasjon til den mariusgenseren jeg kommer til å få til jul :) Veldig fin! Og fint å lese at det er bra å ha den litt romslig (selv om din ble FOR stor!), det er det jeg også tenker. Hurra, jeg gleder meg! Hilsen Marit

  SvarSlett