onsdag 15. august 2012

Strikkerioppbevaring

Etter å ha lest om, og sett live, den geniale rundpinneløsninga til Ida, ville jeg ha en slik selv også. Var innom å kjøpe voksduk og glidelåser da jeg var i Oslo sist. Når jeg kom hjem og skulle sy så jeg at jeg faktisk hadde valgt akkurat samme fargekombinasjon som Ida sin! Monicahermegås!;)

Sydde også et pinneetui. Er så kjedelig å ha alt i plastposer for pinnene bare stikker hull på de uansett. Denne har jeg laget på frihånd og etter eget hode. Passer strømpepinner som er 20 cm lange. I denne har jeg et par (5) strømpepinner, en saks og en nål. Det er plass til tre sett med strømpepinner i den.

Ooog mens jeg var i gang sydde jeg to strikkevesker. Har brukt Marie sin oppskrift. Riktignok har ikke jeg tre lag med tekstil eller vatt, jeg har bare et lag med voksduk. På den rosa strikkeveska fulgte jeg oppskriften slavisk.


På den lilla strikkaveska fulgte jeg monteringa til punkt og prikke. Men denne veska gjorde jeg en anelse større og det er "flip" på begge sider av glidelåsen. Her er bilde av den: (Jeg fikk tatt bilde av den før Tuva begynte å leke med den, nå er voksduken revna ved glidelåsen.. jaja, sånn er det å ha smått. Den rosa veska ligger nå derfor utenfor Tuvarekkevidde;))5 kommentarer:

 1. Så fine strikkeveskene dine blei :) Og den vesketingen til runpinner var jo genial! Mulig at eg må sy meg ein slik ein etter kvart :)

  SvarSlett
 2. Haha, gøy at du hermer! Og kanskje jeg må herme tilbake, og lage sokkepinneetuiet...

  SvarSlett
 3. Hei. Har stilt deg et spm. på din gamle blogg, håper at du kan svare.

  SvarSlett
 4. Innlegget som jeg har stilt spm. på heter oppskrift på babysokker og kommer opp om du googler det. Fikk ikke til å lime inn adressa her...
  Forresten: kjempeflott blogg!! Blir nok å titte innom her ofte:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg får fortsatt kommentarer på den andre bloggen på mailen min, så jeg har sett spørsmålet ditt:) En pinne er bare ut en pinne, ikke tur/retur, så de 58 maskene er en pinne, 58+58 er da to pinner:) Håper du skjønner nå? :) Lykke til med strikkinga!:)) Hyggelig at du vil titte innom bloggen min, ha en fortsatt fin kveld:)

   Slett