søndag 11. desember 2011

Babyundertrøye

strikket etter oppskrift fra Kathrine Gregersens "Strikk til nøstebarn", men jeg kaller det vest!
Jeg brukte 50 g drops alpakka garn i en litt matt lillatone. Jeg hadde tenkt til å plukke opp masker og strikke ermer i ribb også, men hadde ikke nok garn til det. Det ble ingen rester av dette prosjektet.. faktisk så måtte jeg felle ganske så stramt de siste 8 maskene for å få tråden til å rekke.. hadde jo ikke vært gøy å måtte skjøte på med en annen farge bare for å få felt disse 8!

Blomsterknappene er kjøpt på ebay.


7 kommentarer:

 1. Hei! Fin blogg du har! Mye fint. Jeg kom over den da jeg, som du, har prøvd å føre over alle innlegg jeg har hos blogg.no til min eksisterende blogg på blogspot. Det har vært utrolig knotete og jeg har holdt på et par dager bare med å få den .xml-fila fra bloggbyen. Da endelig hadde fått overført innleggene mine fra blogg til bloggbyen, og hadde .xlm-fila møtte jeg på et nytt problem: feilkode da jeg skulle importere hos blogspot. Gaaaah!!! Noen lure tips om hvordan du fikk det til tilslutt?? Hilsen Siw i Tromsø :)

  SvarSlett
 2. Hei Siw! Takk for det:) Å jeg vet så godt hvor irriterende det er med den der feilkoden! Jeg fikk den i flere dager jeg, og jeg hadde faktisk gitt opp før Marie (strikkexpressen.blogspot.com) prøvde for meg med sin mac. Jeg har ikke mac så vet ikke om det var det som gjorde utslaget, men hun fikk det til med en gang!

  Så mitt tips må vel nesten være det som funka for meg; at noen andre gjør det;)

  Håper du får det til, og kommer helskinna over på blogspot... er kjempekjedelig å ikke få med seg innleggene sine!

  SvarSlett
 3. Så fin! Nydelig farge :) Tenkte faktisk å strikke den sjølv, sitter her å tenker på kva for farge eg skal velge og pinnestørrelse :P Tok den veldig lang tid? Kjenner eg er litt utolmodig for tida etter mariuskofta (som framleis ikkje er heilt ferdig) :P Så blir nok enten denne eller sokkar så blir starta på i kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne vesten tok meg tre dager å få ferdig.. men så har jo jeg en liten en som må passes på og aktiviseres.. Går veldig raskt å strikke, isi-pisi;) Spent på fargevalget ditt! Hvilket garn har du tenkt deg?:)

   Slett
  2. Eg har nå starta, men har ein del å gjera på skulen så får sjå kor lang tid det tar :P Litt uvant å strikke med så tynt garn, for nå er det lenge sidan :P Må nok skuffe deg litt på garnvalget, for det er ikkje noko spennande, verken på merke eller farge :P Fann noko babyull frå Dalegarn som eg kjøpte på salg for ei stund tilbake ;)

   Slett
  3. Vesten/trøya mi har liggi ferdig ei stund nå, men eg får ikkje sydd ho isaman :/ Kan du hjelpe meg? :P Eg har reist heim til Karmøy, men lot sjølvsagt oppskrifta ligge igjen i Bergen. Huskar du kor langt opp du skal sy samen? dvs. kor stort skal holet til armane være? :D

   Slett
  4. Åå! Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, men nå har jeg akkurat lånt bort nøstebarnboka mi! Har rydda vekk plagget et sted også, for den passer ikke lenger.. Men jeg tror du skal sy ca 3/4 av lengden.. Du kan jo sy den litt sammen og eventuelt sy den litt lenger opp når du kommer hjem?:P

   God påske!:)

   Slett