torsdag 5. januar 2012

Fabeldress

i str 12/18 mnd. Oppskrifta er en blanding av denne dressen og denne jakka, mens mønsteret er fra eget hode. Garnet er Fabel fra drops garnstudio Knappene er bestilt fra ebay.

9 kommentarer:

 1. Denne var helt nydelig, så gøy med det flerfargede garnet! Vil ha til min lille også! Men han har så mange dresser som venter på han nå så får vel heller bli til neste høst :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Og sjekk ut disse som jeg fant oppskrift på i dag! De SKAL jeg strikke, bare jeg blir ferdig med alt jeg har på pinnene om dagen! http://hobbykrok.blogspot.com/2012/01/majius-pulsvarmere-oppskrift.html

  SvarSlett
 3. Christina's Handmade: Takk:) Gikk med mer tid enn jeg hadde regna med på den, for jeg måtte jo ryke tråden for hver omgang med lus etter at dressen skulle strikkes fram og tilbake på pinnen.. forferdelig mange tråder å feste:) men nå er den ferdig og jeg er strålende fornøyd! Godt å ha noe å strikke på neste høst også da;)

  Ida Elise: Takk!:) De pulsvarmerne var jo råtøffe! men jeg bruker sjelden pulsvarmere.. går mer i votter så jeg vet ikke om det er vits å strikke de til meg selv.. kanskje til noen andre en vakker dag:p

  SvarSlett
 4. Så nydelige farger i kragen! Wow! Blir så imponert over hva folk klarer å lage her jeg sitter med mine ti tommeltotter :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Takk:) Flerfarget garn satte prikken over i-en på dressen syns jeg:) Jeg tviler på at du har ti tommeltotter - bare øvelse som skal til:) God helg til deg og!:)

  SvarSlett
 6. Vel, jeg har mange mislykkede strekmenn som vitner om det motsatte ;) Men det er helt greit! Liker bedre å se på de fine tingene andre lager :) Så kan jeg heller kose meg med de tingene jeg er bedre på :)

  SvarSlett
 7. Så flott den ble med den kombinasjonen av garn!! Artig å prøve seg frem med flerfarget:-)

  SvarSlett
 8. Kjempeflott!! Ligger mye arbeid bak en sånn en, ja. :0) Kjempefin. :0)

  SvarSlett
 9. Så fin! Den blei jo skikkeleg søt :)

  SvarSlett